Startar igen

Idag blev det först en långpromenad med klövjeväska för Polka och sen lite träning på kvällen. Min plan var att göra lite annorlunda och utnyttja vattnet i närheten av planen. Det blev fokus på våra sämsta moment, sättande under gång efter fritt följ (inga problem), hitta lite rutan (lite svårt), fjärr (blandat) och följ (bra). Rutan var svår för den hamnade i skuggan och gräset var lite högt så det var en utmaning med med lite hjälp gick det bra. Vi fick flera raka och fina skick men hon fick även för sig att gå in via sidan av rutan. Så fler långa skick. Bra stadga i rutan, både med target och utan. Körde även lite skick till target och stoppade henne på vägen och det funkade fint. Tror vi dels behöver stärka upp skickande till rutan, förberedelserna, och stadgan men även lägga in den i kedjor. Vi gjorde även en liten kedja som avslutades med inkallning med ställande där jag belönade ställandet med vattenapportering. Vi gjorde fjärr med vattenbelöning men det var svårt, några skiften var ok men sen blev det svårt att fokusera. Bra övning för att låta bli belöning och fokusera på annat. Oj vad roligt hon tyckte det var! Jag gjorde även lite sitt i grupp utan grupp och där fanns det ingen risk att hon la sig utan fokus var verkligen på belöningen!

Imorgon blir det träning med torsdagsgänget och jag tänker fortsätta jobba med våra svaga moment. Sättande under gång, fjärr med folk som kollar och rutan samt gruppmomenten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *