Semester

Många dagar har gått sen senaste uppdateringen. Jag har inte så mycket att säga sen sist egentligen. Vi var på läger men hittade inte inspirationen då och den har inte riktigt återkommit. Det har inte blivit så mycket tränat mer än små träningspass här och var. Vi har miljötränat en del och det har gått rätt bra. Vi var iväg på en tävlingsträning som var svår, vi fick de problem som inte var helt oväntade samtidigt som jag upptäckte att Polka nog gått in i en piggare hormonfas. Vi har tränat lite annat och haft allmänt trevligt.

11781688_10153121135293237_3510155587393358256_n

Hur som helst behöver jag bestämma om vi ska anmäla oss till tävling snart eller om vi ska ligga lågt ett tag till. Jag är just nu inte alls sugen så det kanske är bättre att satsa på brukset nu i höst ett tag och sen testa lydnadstrean till vintern igen. Hur som helst behöver jag planera upp träningen framåt nu. Fria följet behöver lite krafttag. Min tanke är att återgå till att variera belöningsplaceringen och lägga en hel del belöning under armen. Dessutom störningsträna mer! Sättande under gång har börjat funka men inkallning med ställande är sämre. I Inkallningen ska jag boosta fart och snabba ställanden, gärna med lite runda pinne. Vi ska även ta tag i tuggandet och avlämnandet lite mer och även fjärren. I fjärren ska vi backa några steg och få upp säkerheten i kommandona och få ut lite avstånd emellanåt. Sen behöver vi fortsätta jobba med krypet och börja om igen med framåtsändandet. Vi har att göra…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *