Bra och blöt träning

Idag fick vi till ett pass på ridbanan med mycket bättre känsla än det igår. Även om jag tänkte på att göra delar under relativt kort tid men ändå blev passet lite i längsta laget. Det som gjorde det bra ändå var att jag la in lite vattenapporteringar vilket gjorde P1000116att hon orkade genom hela. Ändå borde jag varit bättre på att ge henne vatten för hon drack massor när vi kom hem. Fria följet gick relativt bra, jag måste fortfarande tänka på hur jag går så det blir lite mer bestämt och att jag gör ordentliga svängar. I framåtsändandet ska jag försöka få in lite flyt genom att ställa upp henne bakom mig och sen försöka hjälpa henne i tempoväxlingen. Ett mycket snyggt inkallning med ställande tack vare en utplacerad dummy i vattnet. Jag la in störningskommandon i inkallningen vilket jag tyckte gav bra effekt. Lite kedjor la jag in, funkade även de bra idag. Jag körde även en del spring till target med utlagd belöning och något ställande som funkade rätt bra. Några fjärrskiften där jag fortfarande behöver tänka till lite i ställandena.

Imorgon blir det lite gemensam träning och vi ska fokusera på ett par saker:

  • kedja med: inkallning med störning, stadga, hopp, inkallning med störning
  • framåtsändande med kommendering
  • skall med störning

Vi ska även köra lite fritt följ och kryp när det blir tid. I uppletandet ska vi köra smala korridorer och ha flera föremål som inte är så enkla att hitta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *