Det svänger

Bra träning idag! Äntligen hittade vi tillbaka till varandra igen. Vi har kört mycket stegförflyttningar höger i följet och det ger fin följsamhet. Jag har även fått lite bättre trygghet i hållande av föremål i apporteringarna, än så länge bara i köket men det är ett framsteg att jag kan dra lite i apporten och att hon bara håller mot, inte drar sig bakåt. På träningen på LBK fick vi till bra inkallning med ställande, bra rutan, rätt ok framåtsändande, bra skall och hopp. En kedja med enkla moment kändes himla bra. Lite kryp med andra ögon och det kändes som att jag har rätt metod men att jag behöver vara extremt noga med att aldrig, aldrig belöna när armbågarna lättar det minsta. Det vore även bra med lite mer lugn. Jag tror vi ska köra korta bitar med mycket omvänt lockande och kanske lägga in lite backande i krypet. Vi körde även lite metallapporteringen och fick upp bättre gripande. I slutet fick vi även in lite agility och det var väldigt roligt! Bra balanshinder, A-hinder och däck även om det sista var svårast. Vi körde några hinder i kedja och det var roligt men lite svårt, jag behöver bli mycket bättre på att tänka genom min plan.

Kul träning idag! Hon fick springa mycket och jag tror det var bra för sinnesstämningen för resten av momenten. Imorgon hoppas jag få till träning igen. Vi ska då fokusera på följet igen, rutan, inkallning med ställande, kedja, kryp, apportering, fjärr och hålla fast. Ska även lägga in lite dirigeringsdelar, springa framåt mot dold leksak och lägga in stopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *