Lugn dag

Idag har vi tagit det lugnt, lite promenader och uppletande. Jag har fått ont i huvudet så det har varit bra att få vila lite. Det blev promenad på förmiddagen där vi tog tag lite i skritträning i snön, det ska vi fortsätta med. Trevlig promenad i fint väder!

2015-12-30 11.53.31

Så på eftermiddagen blev det uppletande, två korridorer på 5 m i trädgården. Mycket slätmark och det blev bra för Polka var tvungen att bli lite mer noggrann. Hon hämtade en svamp, en trasa i en kon, ett 2015-12-30 15.53.56pappersark, en penna, en tejprulle, en liten träbit och med lite hjälp en förpackning till en tepåse. Hon höll sig rätt bra i vallningen och efter lite jobb kom hon även på inkallning. Men vi behöver jobba på att inte byta föremål. Jag får lägga upp en plan för det inför nästa uppletande.

Imorgon blir det sök innan det blir nyårsfirande. I söket tänkte jag försöka utmana lite och ha lite utplacerade figgar som hon inte får gå på för tidigt. Lite luriga figgeutstyrslar hoppas jag också på.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *