Framsteg och sidosteg

Idag blev det i enlighet med min plan cykel, typ 6-7 km, direkt ett uppletande i full ruta med  föremål och sen lydnad på kvällen. Uppletandet gick mycket bra, ett lite lägre tempo än vanligt men fint jobb. Hon har fortfarande svårt för föremålen nära så det måste vi träna mer på framåt. Annars höll hon sig fint inom rutan och jobbade på väldigt bra. Bra avlämningar också.

Lydnaden på kvällen gjorde vi i Vikingstad och Polka skötte sig rätt bra. Lite fritt följ där hon tappade lite fokus i början men kämpade på efterhand. Framåtsändande som gick bra med target, inkallning med lägg och ställ som funkade bra på kort avstånd. Vi testade av lite apportering och där är hon inte glad i apporterna. En tanke är att hon nu ett tag får komma ändå in för att inte få en dålig känsla i momentet framåt. Tungapporten gick ok men inte bra. Avlämningarna är ett dilemma…Hon hoppar bakåt. Krypet gick riktigt bra även om jag bara gick korta sträckor idag. Lugnt och fint!

Zack fick

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *