Två veckor senare…

Ja det betyder inte att vi inte tränat, mer att jag varit bortrest och sen inte känt för att blogga. Fyra dagar utan träning blev det förra veckan, denna veckan blev det lite bättre. Vi har kört mycket fokus på brukset men även lite fjärr och dirigeringsapportering. Många saker har blivit bättre, bland annat fria följet, framåtsändandet och stegen. Tungapporteringen däremot är väldigt osäker. Krypet är varierande och inkallningen svajig. Vi har inte heller kedjat framåtsändandet och inkallningen så det behöver jag göra i veckan. En kedja med fritt följ, framåtsändande, inkallning, kryp, skall, metall och sen tungapport som belönas vore nog inte fel. Vi har kedjat hopp och stege en del men i omvänd ordning för att inte få för mycket förväntan på stegen. Jag behöver även tänka igenom min uppvärmning. En grej som jag kanske ska testa är att göra en tungapportering på uppvärmningen som jag inte belönar vilket kanske kan få upp motivationen att göra den bra i kedjan sen. Så en uppvärmning borde innehålla: fokus-övning, fritt följ, nedläggande, något steg kryp, tungapport, hålla-fast övning och innan vi går in gör vi en kast med godis-övning och sen in i fotposition. Jag ska testa den uppvärmningen nästa gång och köra kedjan och se hur det funkar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *