Fokus!

Idag har vi haft ett riktigt bra träningspass! Båda hundarna presterade bra och vi hade kul på plan! Polka kämpar på med dirigeringsapporteringen och det går sakta framåt. Idag fick vi fina konskick och bra stadga överlag. Bra apportupptag framifrån och riktigt, riktigt fina framåtskick. Bra ruta men lite grund. Även andra skicket efter rutan gick bra. Imorgon ska vi träna igen och då ska vi fila lite på runda-momentet. Mycket fokus på runda men även upptagen och stoppen. Dessutom ska vi fortsätta med dirigeringsapporteringen och se om den faktiskt kan gå ihop till ett helt moment snart… Där ska vi även köra varianten med två apporter nära varandra och att hon ska välja den yttersta.

Zack gick riktigt bra idag! Fin, rak position i följet. Bra ingångar och bra fokus. Imorgon ska han få köra lite störningsträning i följet, först med folk som störning och sen ev. med annan hund. Zack fick även köra lite rutan och det gick riktigt bra. Lite grund första skicket men med hjälp av en target blev det bra. Riktigt fina stopp och stadga. Han fick även göra ett sido-skick som del i en elitruta och det var inga problem. Jag testade även av att styra om och gå lite fot efter en uppställning och det gick bra. Vi körde i slutet lite övningar med en annan hund som störning och det gick riktigt bra. Lite störd var han men när vi lekte loss släppte han det fint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *