Bra pass igen!

Nu har vi återigen haft ett riktigt bra pass! Dagens pass med Polka blev riktigt trevligt. Vi körde först ingång på plan och fotgående som blev helt ok. Sen tog vi dirigeringsapporteringen och där konstaterade vi att jag ska ta ut avstånden mer men göra apporterna mer synliga för att hon ska få linjerna och samtidigt bli van vid att springa långt. Bra konskick idag! Rutan blev bra, lite sned linje första gången men när jag visade blev det bra. Runda-momentet blev också bra, lite bred linje på tillbakavägen och stoppen lämnade en del att önska. Inga mer stopp utan belöning på ett tag! Kanske ska köra med bollkanonen några gånger. Vi testade även zätat och kunde konstatera att jag gick helt ok linjer men alltför sakta och att jag ska tänka lite mer vid sidan av konen än att fokusera på konen i sig. Bra input!

Zack fick köra ett pass på eftermiddagen efter att ha legat i bilen hela förmiddagen och inte fått lunch för det glömde visst matte… Han skötte sig riktigt fint. Bra fotgående, fin position och jag ska tänka på att gå med lite högre tempo. Bra ingångar men han stannar lite långt fram i halterna i följet så det behöver jag jobba lite med. Dels tänker jag belöning bakom men även litet godissök för att få lite lugn i den positionen. Han brydde sig inte mycket om kommenderingen idag så det har gått massor framåt. Fina skiften i bakåtmarsch men lite osäker ibland. Apporteringen framifrån är svår. Han glömmer apporten så där måste jag köra på kort avstånd. Transporterna mellan några fiktiva punkter gick bra men efter tre moment blev han splittrad och tyckte det blev lite jobbigt. När han jobbade på bra i transporten efter det kom belöningen så det blev bra ändå. Vi kommer behöva jobba mycket på dem i fortsättningen också. Lite störningsträning fick vi också och jag tror han var lite trött och jag var kanske inte så smart så det kanske blev lite för svårt. Lätt med folk på plan, svårare med störningar längre bort. Riktigt rolig var han idag och inte mycket pip heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *