Belöningstankar och film!

Jag glömde två viktiga saker i förra inlägget. När vi gått av banan sprang vi över till agilitybanan på andra sidan vägen och körde ett belöningsrace. Det blev kast med boll, äta köttbullar, lite olika lekar och hopp över agility hinder. Det var så himla roligt! Både jag och Polka hade skitkul och den eventuella känsla av misslyckande efter läggandena försvann helt och vi gick båda tillbaka med en härlig känsla! Jag hade tänkt belöna ungefär ett program långt men det råkade bli nästan två för det var så kul! 🙂 Dessutom var jag inte ensam om att ha problem idag. Vi kom faktiskt trea av åtta startande så vi fick en säck foder och en ljuslykta med oss hem! Vårt första pris i tävling! Jättekul! Dagens vinnare var tollaren Molly som vi gått jaktapporteringskursen med oss och de gjorde en superfin runda.

Här kommer filmen som min käre maken filmat och sammanställt. Visst är det stor skillnad från tävlingen i Söderköping!? Hon ser tryggare ut och svansen viftar fint. Det känns rätt bra inför kommande helgen även om jag vet att den utmaningen är lite större.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *