Vänlig kampanj!

Jag har tänkt kring vårt fotgående. Vi behöver tänka om lite. Istället för att gå mycket vänster och på så sätt korrigera henne för att hon går för långt fram kan jag gå vänligare och bygga mer förtroende genom att det blir mer rätt. Inga snäva dubbel-vänster och förbereda svängarna bättre. Samt belöna upp i position i vänstersvängar samt bakom efter högersvängar. Belöningsplacering ska vara i position men något bakom eller bakom från höger. Ska även belöna mer med lek eftersom det gör henne mer engagerad. Variera hur länge jag går och välja vad vi tränar på. Det funkar nog inte riktigt att både träna position och engagemang samtidigt.

Sen ska vi kampanja det vi har svårt med. Fjärr med belöning bakom, alla skiften men fokusera på dem i omgångar. Få ut avståndet ordentligt och jobba med nedläggandena. Vittring med utmaning, befästa momentet ordentligt. Börjat jobba med apporteringen före och sen hitta rätt nivå. Hålla-övningar och stadge-övningar i rutan.

Imorgon blir det nog inte så mycket träning men jag hoppas hinna med lite i helgen hos mina föräldrar. Tänk: bygga självförtroende och värde för att jobba med mig även i nya miljöer.

polkafot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *