Lägg!

Vi har haft några pass hemma i köket med fokus på två saker, ett bakåt-ligg samt skiften utan kontakt med mig. Lägg-träningen har gått relativt bra, de funkar under backande men sämre i andra situationer. Första passet med skiften utan att hon kunde ha ögonkontakt med mig var svåra, fick fick knappt till några skiften trots att jag gjorde det lätt. Ikväll var det annorlunda! Vi fick till skiften i massor av olika positioner. Så himla skönt, det kan nog gå att lösa. Det känns som att det är ett steg på vägen till att få till bra skiften under gång.

Imorgon hoppas jag få till lite träning på annan plan. Vi ska framför allt köra kedjor! Ingång på plan såklart men sen några korta kedjor. Jag tänker mig att vi kör genom hela klass 2 med belöningar på lägg under gång, rutan, hopp och fjärr. Vi lägger nog in några lite längre transporter mellan momenten också. Hinns det med lite inomhusträning fortsätter vi med lägg och osynliga positioner samt kryp. Framåtsändandet är inte så himla kul så vi tränar inte det just nu. Får ta upp det lite mer intensivt när vi inte har någon träning inplanerad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *