Tillbaka till vardagen

Idag är första arbetsdagen och jag har faktiskt fått lite gjort! 🙂 I helgen blev det vila på lördagen och lite blandad träning på söndagen. Polka fick ett spår av husse som innehöll många vinklar och 10 pinnar varav 9 kom med in. Spåret var va 800m och hade en liggtid på 100 min och det var varmt väder. Hon jobbade jättefint och tog de flesta vinklarna mycket bra. Det blev några lite större tapp men hon hittade snabbt tillbaka till spåret. Godkänt trots tre tapp och det känns som vi är säkrare i spåret nu. Bra upptag också, hon gick fel först men vände och tog rätt! På kvällen blev det lite dummysök och även en and som hon hämtade efter lite uppmuntran. Det brukar inte ligga döda fåglar i uppletanderutan! 😀

Idag är det träning på klubben. Vi ska köra genom högrelydnaden från början till slut. Uppvärmning, ingång på plan och en kedja med: inkallning, tystnad i skallet, skall och sen hopp med belöning på uthopp. Sen kör vi fritt följ med fokus på handen, kom ihåg klicker! Inkallning med ställande på fullt avstånd och dold leksak bakom. Framåtsändande först med lina sen kanske utan om det går bra. Kryp med utsatta koner för 10 m och några vinklar därefter. Skall, tungapport och sen hopp. Sen kanske kedja en kort tungapport, skall, hopp och fritt följ med belöning efter en kort stund. Vi ska även köra ett uppletande med nya föremål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *