Svårt igen

Igår fick vi inte till det. Fel känsla i fritt följ, ostadiga tassar i stadgan och flera stulna godis. Mitt nya projekt att aldrig tillåta dålig position kändes inte som lämplig just idag. Men ändå kämpade vi på och det var ok. Jag hade en plan som jag höll utöver att jag hade tänkt träna mycket stadga men det glömde jag bort. Det blev inte helt bra känsla överlag så jag behöver jobba med det. Polka är skendräktig och det märks nog i träningen fortfarande, vi hade några bra pass när jag la oss på en lämplig nivå men det gick över i lördags. Söndagens pass var heller ingen vinnare. Så till imorgon behöver vi tänka om. Jag behöver bli bättre på att backa när det inte funkar. Som det blir nu kör jag på utan att riktigt reflektera. Jag fick till några bra saker, bättre stopp genom att skicka framåt mot godismaskinen och sen lägga in stopp. Det blev bra träning och vi fick tillslut till några fina utföranden. Vi gjorde också några inkallningar som blev bra.

Idag har det varit promenader och lite fjärr med godismaskinen. På kvällen gjorde vi några hålla-fast-övningar men det gick inte så bra. Vet inte hur jag ska jobba vidare med tugget… det är väldigt frustrerande. Nu var hon lite väl uppe i varv ikväll så det kanske var fel tillfälle. Antar att vi ska fortsätta med de övningar vi har gjort men vara mer noga med att att ha henne i rätt sinnesstämning och inte göra många repetitioner. Hon är ju skendräktig nu vilket gör saker svårare. Just nu är jag inte alls sugen på att tävla i februari så då slipper jag fundera så mycket. Det är nog en vecka kvar till “valparna” kommer enligt beräkningarna. Just nu har spenarna börjat bli mer svullna och magen hänger mer än vanligt. Hon ser lite tjock ut men det är bara hud som hänger. Märkliga kroppsfunktioner det där… Hon fick lite massage idag och det var ok tyckte hon. Jag körde lite mer novafonen vilket hon tyckte var skönt men läskigt.

Imorgon har vi en timmas inomhusträning inbokad. Vi ska återigen köra mycket stadga, hålla fast, fotgående, kryp och en liten kedja med enkla moment.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *