Dubbla lydnadspass

Vi har hunnit med ett pass med panglydnadsgänget och ett kurstillfälle. I samträningen körde vi lite moment ur trean med en del belöning men några i kedja. Det gick bra och hon hade fin attityd. Vi behöver mer träning på fjärren i kedjor och bland folk, vi får framflyttning på läggande bakåt. Ett snyggt ställande och bra sättande under gång. Helt ok följ med lite hjälp. Ställandet i rutan är lite sakta så det behöver vi jobba med, framför allt nu när vi kan träna utomhus. Lite kryp fick vi till som kändes bra.

På kursen blev det mycket fokus på gruppmoment och ingångar på plan. Polka gjorde bara bra saker och det känns som sånt vi har övat en del på. Bra utföranden och rätt trygg känsla. Bara att jobba vidare. Sist gjorde vi en kedja på tre moment: inkallning, fjärr och hoppapport. Lite nosande i lämnandet för inkallning så det behöver vi jobba med, gärna med externbelöning bakom och med folk som störning. Fin attityd i fjärren men framflyttning på läggandet. Bra hoppapport utan tugg men med mycket hjälp genom en godishand och godis på marken. Sen var armbågen inte riktigt i när jag lämnade henne i fjärren så jag måste hålla koll på det också. Tydligen reste hon sig när jag sa bra till henne för ett fint läggande.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *