Vackert väder men trist träning

usch. Vad jag har tappat sugen nu. Det känns inte som något går åt rätt håll, även om jag vet att det gör det. Polka jobbar på, hon är jätteduktig i värmen. Engagemanget tar aldrig slut och söket i torsdag var mycket fint. Lite långa springsträckor men i övrigt mycket bra. Idag blev det lite lydnad på tomten och jag fick lite tips på fortsatt träning med fria följet. Jag ska ha belöning under armen men efter belöningsordet ska jag gå lite åt höger och se till att hon alltid är med.

Zack är lite jobbig just nu. Mest för att han inte riktigt har något driv. Lite fjärr och shejping hemma funkar men annars blir han liksom inte så intresserad. Det känns som ett tråkigt problem och jag har tappat träningsviljan med honom just nu. Så jag planerar en nystart! Fick lite tips idag när det blev väldigt uppenbart att han hade annat för sig än att träna. Mer fokus på engagemang och driv. Några övningar vi ska titta på är fokus mot godisbit, hålla halsband och sen varsegod. Om han inte är snabb nog ska jag sno den. Lite busiga övningar med lagom mycket konkurrens. Han är nog lite öm i munnen efter tandbytet nu så vi undviker leksaker ett tag. Imorgon ska han få göra:

Inkallning med någon som håller honom i halsbandet

Fokus mot godisskål med konkurrens.

Backa med godisjagande med flera belöningar

Fjärrskiften med lite störning

Polka ska få göra fritt följ, inkallning med ställande med bollkastare och kommendering, kryp, en kedja med hoppapport, kryp, ruta, skall, inkallning med ställande där jag belönar sittandet. Gärna lite apporteringsdirigering om det finns tid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *